Autorecycling Amsterdam

Autorecycling in Amsterdam nodig? Heeft uw auto na jaren van trouwe dienst nu toch echt de laatste kilometers afgelegd? En vraagt u zich af waar u nu het beste terecht kunt met uw auto? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Autorecycling Bart Inc is er om u van uw auto af te helpen op en passende en prettige manier.

En dat niet alleen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijke vergoeding. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak kunt u bij ons familiebedrijf rekenen op een betrouwbare en prettige afhandeling van uw autorecycling in Amsterdam. Neem snel contact met ons op en dan helpen we u graag verder.

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

Gebruik onze handige tool inclusief kentekencheck om uw sloopauto eenvoudig aan te bieden. Maak gebruik van onze gratis ophaalservice.

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

Wij zorgen ervoor dat u voor de sloopauto een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt en u krijgt een goed bedrag voor uw oude auto. Wilt u een sloopauto verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw oude auto te vrijwaren en te verkopen.

Wat houdt autorecycling Amsterdam in?

Bij Autorecycling Bart Inc doen we net even iets extra in vergelijking tot de gemiddelde autosloperij. In de meeste gevallen zijn er namelijk nog bruikbare onderdelen te vinden in auto’s die niet meer de weg op kunnen. Soms zijn dat er veel, soms maar een paar. We zoeken dit zorgvuldig uit en zorgen ervoor dat elk bruikbaar onderdeel uit de auto wordt gehaald. Waar nodig worden deze nog aangepast om ze weer gebruiksklaar te maken! Autorecycling Amsterdam.

Autorecycling Amsterdam

Autorecycling in Amterdam? Autorecycling Bart Inc!

Autorecycling Bart Inc staat voor bekwaam en gekwalificeerd. Wat bedoelen we daarmee? Dat we bekwaam zijn, betekent dat we voldoende toegerust zijn, zowel in onze kennis, als in ons kunnen, om ons werk professioneel en vakkundig uit te kunnen voeren. Het feit dat we gekwalificeerd zijn, spreekt eigenlijk al voor zich. We kunnen aantonen dat we voldoende zijn opgeleid om onze werkzaamheden correct uit te voeren.

Laat u vandaag nog verder helpen voor autorecycling Amsterdam

U kunt bij ons met behulp van een handige tool, inclusief kentekencheck, eenvoudig uw sloopauto bij ons aanbieden. Wilt u liever direct contact? Geen enkel probleem. U kunt ons zowel telefonisch bereiken, als via het contactformulier op onze website. Uiteraard kunt u ook bij onze veelzijdige autosloperij langskomen, ook als u op zoek bent naar tweedehands onderdelen voor uw auto of naar autorecycling Amsterdam.

N
Schade
N
Een kapotte motor of ander onderdeel
N
Een hoge kilometerstand
N
Geen APK keuring
N
Brandschade
N
Crossauto
N
Total los auto’s
Autorecycling Amsterdam