Autosloperij Amsterdam

De autosloperij Amsterdam waar u naar op zoekt bent vindt u bij Autorecycling Bart Inc.

Het kan zijn dat uw auto opgebruikt is en dat u er niet meer aan ontkomt om deze naar de autosloperij te brengen. Het kan ook zo zijn dat u misschien een opgebruikte scooter of motor hebt. Welke van deze het ook is, u kunt ermee terecht bij Autorecycling Bart Inc. Uw opgebruikte voertuig dient netjes verwerkt te worden, zonder het milieu er te veel mee te belasten. Daarvoor zijn wij er!

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

Gebruik onze handige tool inclusief kentekencheck om uw sloopauto eenvoudig aan te bieden. Maak gebruik van onze gratis ophaalservice.

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

Wij zorgen ervoor dat u voor de sloopauto een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt en u krijgt een goed bedrag voor uw oude auto. Wilt u een sloopauto verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw oude auto te vrijwaren en te verkopen.

Verkoop uw sloopauto voor recycling

Wij zijn dé autosloperij in de regio die u met liefde verder helpt wanneer u van uw kapotte auto af wilt, op zoekt bent naar (tweedehands) auto-onderdelen of wanneer u van uw sloopscooter of sloopmotor af wilt.

Schakelt u ons in om u van uw sloopauto af te helpen, dan komen we met onze eigen ophaalservice het voertuig op de desgewenste plek ophalen en krijgt u ter plekke uw vrijwaringsbewijs. In overleg met ons kunnen wij uw auto daarnaast taxeren en houdt u wellicht nog een leuk bedrag over aan uw sloopauto.

Autosloperij Amsterdam

Experts in de autosloperij Amsterdam

Autorecycling Bart Inc is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar werkzaam is in de autosloperij Amsterdam. Al die jaren aan ervaring maken ons tot een echte expert in de branche. Elke auto is in iedere staat wel voorbijgekomen. En we hebben niet stilgestaan. We zijn mee gaan ontwikkelen en groeien met de tijd en dat heeft ervoor gezorgd dat wij een autosloperij Amsterdam zijn met een duurzaam oogmerk.

Net even iets extra bij onze autosloperij Amsterdam

Autorecycling Bart Inc doet net even iets extra. Wij zijn namelijk niet zomaar een autosloperij Amsterdam. We zijn aangesloten bij het ARN-netwerk, wat betekent dat we een van de ketenpartners zijn die zich inzetten voor het zoveel mogelijk nuttig hergebruiken van voertuigen. Brengt u uw sloopauto bij ons, dan kunt u ervan uitgaan dat we al het bruikbare eruit halen en beschikbaar stellen voor tweedehandsverkoop.

N
Schade
N
Een kapotte motor of ander onderdeel
N
Een hoge kilometerstand
N
Geen APK keuring
N
Brandschade
N
Crossauto
N
Total los auto’s
Autosloperij Amsterdam