Autosloperij Hoofddorp

Autosloperij Hoofddorp die u makkelijk en snel verder helpt in het ophalen, vrijwaren en recyclen van uw sloopauto? Autorecycling Bar Inc staat voor u klaar! Misschien heeft uw auto het na jaren van trouwe dienst het nu toch echt begeven? Of misschien heeft uw auto dusdanig veel schade geleden dat u ervan af wilt? Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u af wilt van uw sloopauto. U wilt er echter wel vanaf op een manier dat alles wat nog bruikbaar is hergebruikt kan worden, toch?! Wij helpen u daarom graag verder.

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

Gebruik onze handige tool inclusief kentekencheck om uw sloopauto eenvoudig aan te bieden. Maak gebruik van onze gratis ophaalservice.

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

Wij zorgen ervoor dat u voor de sloopauto een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt en u krijgt een goed bedrag voor uw oude auto. Wilt u een sloopauto verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw oude auto te vrijwaren en te verkopen.

De autosloperij van Autorecycling Bart Inc – Autosloperij Hoofddorp

Autorecycling Bart Inc is zijn niet zomaar een autosloperij Hoofddorp. We zijn namelijk een autorecyclingbedrijf. Dat betekent dat wij niet zomaar uw auto slopen, maar dat we eerst uw auto volledig nalopen en alle bruikbare onderdelen eruit halen. Zo recyclen we wat gerecycled kan worden. We willen op die manier onze bijdrage leveren aan een duurzaam Nederland. We zijn onderdeel van het ARN-netwerk, dat zet zich in om het milieu zo min mogelijk te belasten binnen de autobranche.

Autosloperij Hoofddorp

Makkelijk en snel auto laten ophalen voor autosloperij Hoofddorp? Dat kan!

Bij Autorecycling Bart Inc vindt u alles onder hetzelfde dak betreffende de sloop van uw auto. U kunt ervan uitgaan dat wij:

  • U sloopauto, wanneer van toepassing, taxeren;
    Samen met u een afspraak maken over het aanbieden van uw sloopauto;
  • U de datum en tijd laten bepalen voor het ophalen van de sloopauto;
  • Wij u informeren over de benodigde documentatie voor een soepele overdracht;
  • Uw sloopauto ophalen met onze eigen ophaalservice;
  • Het RDW-vrijwaringsbewijs voor u paraat hebben bij het ophalen van de sloopauto;
  • U op locatie direct het afgesproken bedrag ontvangt in contanten of op uw bankrekening.

Autorecycling Bart Inc, ook voor herbruikbare onderdelen vanuit autosloperij Hoofddorp

Het goede nieuws is dat u bij Autorecycling Bart Inc niet enkel terecht kunt voor het laten recyclen van uw sloopauto. U kunt namelijk ook bij ons terecht met uw sloopscooter of sloopmotor. En daar blijft het niet bij. We bieden namelijk ook een breed assortiment aan onderdelen aan. Onderdelen voor uw auto, maar ook voor uw scooter of motor. Komt u binnenkort bij ons langs om de onderdelen die u zoekt voor een schappelijk prijsje te kopen?

N
Schade
N
Een kapotte motor of ander onderdeel
N
Een hoge kilometerstand
N
Geen APK keuring
N
Brandschade
N
Crossauto
N
Total los auto’s
Autosloperij Hoofddorp