Inkoop sloopauto Amsterdam

Inkoop van een sloopauto in Amsterdam regelt u gemakkelijk via Autorecycling Bart Inc.

We zijn al meer dan 55 jaar actief in de branche en hebben dusdanig veel ervaring, dat u er op kunt vertrouwen dat wij u verder kunnen helpen bij inkoop sloopauto Amsterdam. Niets is zo vervelend als dat u met een sloopauto zit en u weet niet wie deze voor een leuk bedrag van u kan overnemen. Waarschijnlijk rijdt de auto niet meer en hebt u een autosloperij nodig die de auto op kan halen. Dat is waar Autorecycling Bart Inc in beeld komt.

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

Gebruik onze handige tool inclusief kentekencheck om uw sloopauto eenvoudig aan te bieden. Maak gebruik van onze gratis ophaalservice.

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

Wij zorgen ervoor dat u voor de sloopauto een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt en u krijgt een goed bedrag voor uw oude auto. Wilt u een sloopauto verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw oude auto te vrijwaren en te verkopen.

De inkoop van een sloopauto in Amsterdam in slechts een paar stappen – Inkoop sloopauto Amsterdam

De inkoop sloopauto in Amsterdam gaat bij Autorecycling Bart Inc in een aantal stappen:

  • U neemt contact met ons op en wij taxeren uw inkoop sloopauto Amsterdam. We voorzien uw van een realistisch en goed voorstel.
  • We maken samen met u een afspraak voor het aanbieden van uw auto, u kiest de datum en tijd die het beste voor u uitkomt.
  • Wij informeren u over de benodigde documenten en omdat wij over onze eigen ophaaldienst beschikken, kunnen wij uw auto 24/7 vrijwaren op locatie.
  • Een van onze medewerkers maakt het vrijwaringsbewijs in orde.
  • U ontvangt bij het ophalen van de sloopauto, op locatie, het afgesproken bedrag in contanten of op uw bankrekening en de sloopauto gaat met ons mee naar onze autosloperij in Amsterdam.
Inkoop sloopauto Amsterdam

Uw sloopauto in elk mogelijke staat opgehaald door Autorecycling Bart Inc

Een van de grote voordelen van Autorecycling Bart Inc is dat we voor de inkoop sloopauto Amsterdam openstaan voor alle merken en in elke staat. Het maakt dus niet uit hoe oud of hoe nieuw uw auto is, hoeveel of hoe weinig ermee gereden is en hoe erg die eraan toe is. Wij staan voor u klaar! We hebben met onze jarenlange ervaring haast elke auto wel langs zien komen en weten dus gegarandeerd raad met de uwe. Heeft u dat oude barrel nog in de garage staan en wilt u er nu toch echt van af? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op.

N
Schade
N
Een kapotte motor of ander onderdeel
N
Een hoge kilometerstand
N
Geen APK keuring
N
Brandschade
N
Crossauto
N
Total los auto’s
Inkoop sloopauto Amsterdam