UW SLOOPAUTO VERKOPEN

Wilt u uw sloopauto verkopen? Autorecycling Bart koopt sloopauto’s in van alle merken en in elke staat. Heeft u bijvoorbeeld een oude bedrijfsauto, kapotte personen auto of wilt u uw tweede hands auto doorverkopen. Maak dan gebruik van onze gratis ophaalservice. Wij zorgen ervoor dat u voor de sloopauto een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt en u krijgt een goed bedrag voor uw oude auto. Wilt u een sloopauto verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw oude auto te vrijwaren en te verkopen.

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

Gebruik onze handige tool inclusief kentekencheck om uw sloopauto eenvoudig aan te bieden. Maak gebruik van onze gratis ophaalservice.

OF BEL ONS OP:

020 619 7647

UW SLOOPAUTO AANBIEDEN?

OF BEL ONS OP:

020 619 7647
Wij zorgen ervoor dat u voor de sloopauto een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt en u krijgt een goed bedrag voor uw oude auto. Wilt u een sloopauto verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw oude auto te vrijwaren en te verkopen.

Stappenplan voor het verkopen van uw sloopauto

1. Start uw auto niet meer of heeft u schade aan het voertuig en wilt u ervan af? Neem dan contact met ons op en wij taxeren de sloopauto. U ontvangt van ons een realistisch en goed voorstel en samen maken we afspraken over het aanbieden van uw oude auto. Wij zijn RDW erkend en aangesloten bij ARN.
2. U kiest en datum en tijd waarop wij de sloopauto kunnen ophalen. We beschikken over een eigen ophaaldienst en wij kunnen uw sloopauto 24/7 vrijwaren bij u op locatie. Wij informeren u over de benodigde documenten, zodat u bij de overdracht niet voor verrassing komt te staan.
3. De medewerker van Autorecycling Bart die uw sloopauto komt ophalen maakt het vrijwaringsbewijs voor u in orde. Het vrijwaringsbewijs is een document waarmee u kunt aantonen dat de oude auto niet meer op uw naam staat. Voor auto’s met zo’n bewijs hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen. Daarnaast bent u voor de sloopauto met een vrijwaringsbewijs niet meer verplicht om deze te verzekeren of APK te laten keuren.
4. U ontvangt direct op locatie van ons het afgesproken bedrag in contanten of op uw bankrekening en wij nemen de sloopauto mee naar onze autosloperij in Amsterdam.

Inkoop van sloopauto’s

Autorecycling Bart is een expert als het gaat om het inkopen van sloopauto’s in de regio Amsterdam. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring in de autobranche en staan voor u klaar met al uw vragen. U kunt tevens gebruik maken van onze gratis ophaalservice binnen een straal van 50 kilometer van onze autosloperij in Amsterdam. Bij de inkoop van sloopauto’s maakt het voor ons niet uit welk merk en in welke staat de auto verkeerd. Heeft de auto geen kenteken meer? Geen probleem! Wij kunnen hem voor u vrijwaren, zodat u daar verder geen omkijken meer naar heeft. Maak direct gebruikt van ons contactformulier om uw sloopauto aan te bieden. Voer uw kenteken en contactinformatie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij kopen alle merken auto’s

Of u nu van uw auto, motor of bus af wilt, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij zijn de expert als het gaat om loop of sloopauto’s en export. Inkoop van auto’s met:

N
Schade
N
Een kapotte motor of ander onderdeel
N
Een hoge kilometerstand
N
Geen APK keuring
N
Brandschade
N
Crossauto
N
Total los auto’s